Βιβλία

Συγγραφικό έργο

Όλοι οι καθηγητές του Φροντιστηρίου ΕΙΡΜΟΣ έχουν πολύ μεγάλη εμπειρία στην βοήθεια που προσφέρουν στους μαθητές μας και  είναι συγγραφείς σχολικών βοηθημάτων.

Ενημερώνονται άμεσα από την Ελληνική και ξένη βιβλιογραφία και μεταφέρουν επίσης άμεσα στους μαθητές μας οτιδήποτε θεωρήσουν ότι θα βοηθήσει στον κοινό στόχο που είναι η επιτυχία στις εξετάσεις και η εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο.

Δεν είναι συμπτωματικό το γεγονός ότι κάθε χρόνο τα περισσότερα θέματα των εισαγωγικών εξετάσεων στα ΑΕΙ και όχι μόνο τα έχουν επεξεργαστεί  οι μαθητές   μας μέσα στην τάξη μαζί με τους καθηγητές τους  ή τους έχουν δοθεί παρόμοια για  επεξεργασία στο σπίτι.

Επίσης βιβλία καθηγητών του Φροντιστηρίου μας έχουν εγκριθεί από το Υπουργείο Παιδείας να συμπληρώσουν τις σχολικές βιβλιοθήκες σε όλη την Ελλάδα!

Μερικές από τις εκδόσεις μας:

Πολλοί καθηγητές μας είναι μακροχρόνια μέλη  επιστημονικών οργανώσεων όπως Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία, Πανελλήνια Ένωση Φιλολόγων, Ένωση Ελλήνων Φυσικών, Ένωση Ελλήνων Χημικών, με διαρκή και συνεχή ενημέρωση σε κάθε νέα επιστημονική δημοσίευση.

Το 1970 όταν δεν υπήρχε ούτε στη φαντασία μας η σημερινή εξέλιξη της τεχνολογίας, οι καθηγητές του Φροντιστηρίου μας εύρισκαν τον τρόπο να ενημερώνουν άμεσα με σαφήνεια και πληρότητα τους μαθητές τους χρησιμοποιώντας τον πολύγραφο οινοπνεύματος ο οποίος εθεωρείτο από τα πιο εξελιγμένα μέσα ομαδικής γραφής της εποχής εκείνης. Παρακάτω παρουσιάζεται ένα τέτοιο ιστορικό κείμενο.